Spring til indhold

Gys hos Kelstrup Naturskole

Gys i Grænseegnen – Kelstrup Naturskole 

Snit et uhyggeligt græskarhoved, og hold fast, når tordenguden Thor kommer hjem og hører, at Freja skal giftes! Deltag i halloweenløb, smag på gysersuppe og hyg ved bålet. Kom og deltag i Natur & Ungdom Krusås halloweenværksteder og se forestillingen I Guder!

 Det Fortællende Teater spiller I Guder! i tipien, og lover god underholdning, om alle de vilde og spændende nordiske guder. En forestilling for alle aldre fra 5 år.

 Vi har købt stort ind af græskar! Snit det flotteste eller mest uhyggelige græskarhovede.

 Er du til endnu mere (u)hygge? Så hør de gamle sagn og fortællinger om lygtemanden, åmanden og elverfolket. Måske du endda får dem at se i skoven 

 Bålene er tændt og værkstederne er åbne. Det bliver en (u)hyggelig dag for dig, dine venner og familie, hvor fortællinger og halloween er i fokus. Kom gerne udklædt i dit bedste halloweenkostyme. Tag madpakken med og hyg dig i de naturskønne omgivelser med din familie eller venner.

 Sæt kryds:
Det foregår alt sammen på Kelstrup Naturskole, søndag den 16. Oktober kl. 13-17. Forestillingen I Guder! foregår kl. 15-16.

Alle aktiviteter er gratis og uden tilmelding. Bare mød op! 

Adresse:
Stokkebrovej 1B
6340 Kruså

Det ubemandede græskarværksted og halloweenløbet er åben hele efterårsferien, fra søndag den 16. Oktober til søndag den 23. Oktober eller indtil græskarlageret slipper op.

 Er du til endnu mere Gys i Grænseegnen? 
Så er der flere gratis tilbud til børnefamilier i efterårsferien. Deltag også i:
– Snitteværksted, båloplæsning og historisk løb på Museet Oldemors Toft, Bov, tirs. d. 18.10, kl. 15-20.
– Et Kys til skelettet, teaterforestilling, Padborg Friluftsscene, Padborg, ons. d. 19.10, kl. 13-16:30.

Se aktivferieaabenraa.dk for nærmere info.

Natur & Ungdom Kruså, Oldemors Toft, Aabenraa Bibliotekerne og Padborg Friluftsscene står bag tilbuddene. Gys i Grænseegnen er støttet af BHJ Fonden og Friluftsrådet.